Atelier DavidArt
 
Schildercursus te Zevenbergen
 

Kunstenaar David Chichua biedt schildercursus voor volwassenen.  Schilderen met Olieverf, acryl en Pastel voor beginners en gevorderden.

Wie is David Chichua?  Hij is in 1967 geboren in de Georgische hoofdstad Tbilisi en de volgende kunstenaars opleidingen afgerond:

1974 - 1982 Speciale kunstschilder school in Tbilisi.

1982 - 1985 Kunst college "Toidze"in Tbilisi

1988 - 1993 Kunstacademie als industriŽle ontwerper in Tbilisi.

Sinds 1995 actief kunstenaar in Nederland.

Lamp Tiblisi

 

 

Schilder cursus in Zevenbergen Suikerfabriek

De volgende tentoonstellingen heeft David Chicua onder andere op zijn naam staan: 

Tentoonstellingen:

1990 Rusland, Moskou

1994, GeorgiŽ, Tbilisi

1996 Rosmalen

1991 GeorgiŽ, Tbilisi

1995 Etten-leur

1997 Weert

1992 Duitsland, "Sony"

1996 Vugt 1997 Waalwijk
1993 Turkije, Antalia 1996 Kerkdriel 1997 Vugt

 

De cursus wordt het hele jaar door gegeven met uitzondering van de reguliere school vakanties. De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. U wordt individueel begeleid waarbij uitgegaan wordt van het persoonlijke niveau. Het doel is te werken naar een "individueel en interessant verhaal" waarbij de omgeving, de natuur, het stilleven, het model, uitgangspunten kunnen zijn. In het atelier is het mogelijk om schetsen verder uit te werken, of buiten gemaakte schilderijen naar eigen inzicht af te maken, onder leiding van de ervaren docent David Chichua hij heeft ruime leservaring en ervaring met de technieken van acryl, olieverf en pastel.

De cursus richt zich op amateurschilders en kunstenaars, mensen die zich in hun werk willen ontwikkelen. Dat kan zijn om uw techniek te verbeteren of om uw werk inhoudelijk duidelijker vorm te geven. Een verdiepingscursus kan hierbij helpen. Belangrijk zijn betrokken begeleiders, een inspirerende omgeving en ontmoetingen met medecursisten. Deze verdiepingscursus is geschikt voor mensen die al wat meer schilderservaring hebben, maar ook voor beginners met een sterke motivatie.

We werken met maximaal 10 personen; mensen die graag willen groeien in hun werk maar ook een fijne tijd willen doorbrengen met gelijkgestemden.

Vanzelfsprekend is er ruimte voor eigen invulling; uitgangspunt is wel dat u intensief met kunst bezig wil zijn. Er zal vooral individuele begeleiding gegeven worden; daarnaast kun je profiteren van collegiale ondersteuning vanuit de groep. In de rustige omgeving is er ruim tijd voor individuele gesprekken om je werk te verdiepen. Dat kan inspiratie opleveren waar je weer jaren mee verder kan.Uw word in de gelegenheid gesteld om uw teken en schilders talent aan te scherpen en op andere wijze uw manier van kijken naar kleur en compositie verrijken.

Om voldoende aandacht te geven aan elke cursist word de cursus individueel of in kleine groepen gegeven.

Ervaring is niet noodzakelijk, alle kneepjes van het vak worden u per les bijgebracht.

De kunst werken die u tegenkomt op de cursus zijn van het type Realisme, Surrealisme, sprookjes- / fantasie realisme. De stijlen zijn voornamelijk romantisch en klassiek.


Diverse oefeningen zijn noodzakelijk om tot een groot
resultaat te komen


De cursus dag(en) zijn op dit moment Anno Domini 2022 Maandag ochtend, Maandag middag, Dinsdag middag en Woensdag middag. En dan nog de Dinsdag avond.

Tijden middag: 13:30 uur tot 16:00 uur. In de avond van 1900 tot 2130 uur.

Proefles  Ä 25,00 inclusief materiaal gebruik, per les van 2,5 uur

Ook is het mogelijk om een strippen- leskaart van 10 lessen te nemen a Ä 175.00 excl materiaal gebruik.


Aanmelden kan bij:

DavidArt

Tel 06-15888936

Website
www.chichua.com

 

 

 

 

  Home  I  Nieuws I Biografie  I  Geschiedenis  I  Wandschildering  I  Freskus en iconen  I  Foto's  I Kopie's I Contact

Copyright © 2023 David Chichua
Designed by Studio Gotscha